Number of the records: 1  

Skleníkové plyny z půdy a zemědělství

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Šimek, Miloslav, 1956- - Author
    Vydání první - 191 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-200-3011-5
    Průhledy ;
     zemědělství  skleníkové plyny  emise znečišťujících látek  snižování emisí
     kolektivní monografie
    Call numberC 394.395
    Umístění 504 - Ohrožení životního prostředí. Přírodní katastrofy
    Skleníkové plyny z půdy a zemědělství
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 394.395   

    Title statementSkleníkové plyny z půdy a zemědělství : vlastnosti, produkce, spotřeba, emise a možnosti jejich snížení / Miloslav Šimek a kolektiv
    Main entry-name Šimek, Miloslav, 1956- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Academia, 2019
    Phys.des.191 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-200-3011-5
    National bibl. num.cnb003087909
    Edition Průhledy (Academia) ; 18
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie a rejstřík
    Subj. Headings zemědělství * skleníkové plyny * emise znečišťujících látek * snižování emisí
    Form, Genre kolektivní monografie
    Conspect504 - Znečištění a poškození životního prostředí
    UDC 63 , 504.7 , 504.5:502.3 , 628.51/.53 , (048.8:082)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru504 - Ohrožení životního prostředí. Přírodní katastrofy
    Document kindBOOKS
    Skleníkové plyny z půdy a zemědělství
    Příručka usiluje o zmapování všech hlavních aspektů složité problematiky zvyšování koncentrace skleníkových plynů – přibližuje biologické procesy tvorby a spotřeby skleníkových plynů, dává nahlédnout do globálních souvislostí jejich emisí, na několika příkladech ukazuje velikost emisí z různých systémů a v neposlední řadě představuje konkrétní možnosti snížení emisí z půd a ekosystémů. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.