Number of the records: 1  

Za rekordní výnosy bramborů

  1. book

    book


     Šmálik, Michal - Author
    1., [čes.] vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1962 - 168, [3] s. ; 8°
    Knihovnička 3. pětiletky ; Zemědělská výroba
      Kliková, Gabriela - Translator   Hejzlar, Zdeněk - Translator   Makovička, Zdeněk, - Translator   Franický, Otto - Author of introduction
     brambory  výnosy sklizně
    Call numberC 41.455
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 41.455   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementZa rekordní výnosy bramborů : zkušenosti z Popradského hnutí / Michal Šmálik ; ze slov. [Za rekordní úrodu zemiakov. Skúsenosti z Popradského hnutia] přel. Gabriela Kliková, Zdeněk Hejzlar, Zdeněk Makovička ; předml.: Otto Franický
    Main entry-name Šmálik, Michal (Author)
    Edition statement1., [čes.] vyd.
    Issue dataPraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1962 (Mír 23)
    Phys.des.168, [3] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000613342
    Edition Knihovnička 3. pětiletky ; 24
    Zemědělská výroba
    NoteS il. a fot. v textu. 5500 výt.. Přehl. lit.
    Another responsib. Kliková, Gabriela (Translator)
    Hejzlar, Zdeněk (Translator)
    Makovička, Zdeněk, 1927- (Translator)
    Franický, Otto (Author of introduction)
    Subj. Headings brambory * výnosy sklizně
    Conspect633 - Rostlinná výroba
    UDC 631.559 , 633.491
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Snaha, dosáhnout 200 q z hektaru zrodila Popradské hnutí. Podnět k němu daly stranické orgány. Hnutí, v němž významně věda slouží praxi, se brzo rozšířilo mezi řadové pracovníky. Jeho zásady a zkušenosti popularizuje Šmálikova pomůcka. Zabývá se výběrem pozemku, ošetřováním bramborů, jejich sklizní, náklady na pěstování i krmnou a výživnou hodnotou. Je určena pro řadové pracovníky JZD a státních statků, členy komplexně mechanizovaných čet, organizátory zemědělské velkovýroby i politické pracovníky.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.