Number of the records: 1  

Levně a chutně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Vydání první - 157 stran : barevné ilustrace, portréty ; 21 cm
    ISBN 978-80-249-2767-1
     jídla  levná jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 363.758
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Levně a chutně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 363.758   

    Title statementLevně a chutně : vaříme s Novou
    Varying form of titleVaříme s Novou levně a chutně
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Ikar : Nova, 2015
    Phys.des.157 stran : barevné ilustrace, portréty ; 21 cm
    ISBN978-80-249-2767-1
    National bibl. num.cnb002683268
    NoteObsahuje rejstřík
    Předchází Vaříme s Láďou Hruškou. Hruška, Ladislav
    Subj. Headings jídla * levná jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 641.553 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    References (1) - BOOKS
    Předchází Vaříme s Láďou Hruškou Hruška, Ladislav
    Levně a chutně
    Vařit levně a chutně, to je současný trend všech fanoušků oblíbené rubriky televize Nova, ve které se připravují unikátní recepty za pár korun. Jednoduchý postup, časová nenáročnost a chutný výsledek – to sice zní jako nedostižný ideál, ale s nápaditými pokrmy z této kuchařky to půjde samo! Upečte si vlastní chleba, francouzské bagety nebo dalamánky. Vyzkoušejte domácí lasagne a špagety, slaný štrúdl nebo slaninový koláč. Milovníky sladkého jistě zaujme jednoduchý cheesecake ze sušenek, tvarohová nepečená bábovka či minikoblížky z jogurtu. Děti pak ocení chutné tiramisu, barevné banánové jednohubky, efektní čarodějnické prsty nebo voňavé pečené želvičky. Kdo má chuť na pamlsky k televizi, neodolá vlastnímu pivnímu sýru, vaječným muffinům nebo domácím chipsům. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.