Number of the records: 1  

Leitfaden in der Kirchengeschichte

  1. Leitfaden in der Kirchengeschichte

    book


     Dannenmayer, Matthias, 1744-1805 - Author
    Wien : gedruckt bey Johann Thomas Edlen von Trattnern, k. k. Hofbuchdruckern und Buchhändlern, 1790 - 440, [44] s. ; 8°
      Trattner, Johann Thomas von, - Printer
    Call numberSC 1496/4
    BranchPlaceInfoSignature
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 1496/4   

    Údaje o názvuLeitfaden in der Kirchengeschichte. Vierter und letzter Theil / [Matthias Dannenmayer]
    Název na doplňkové titulní stránceChristliche Kirchengeschichte
    Záhlaví-jméno Dannenmayer, Matthias, 1744-1805 (Autor)
    Vyd.údajeWien : gedruckt bey Johann Thomas Edlen von Trattnern, k. k. Hofbuchdruckern und Buchhändlern, 1790
    Fyz.popis440, [44] s. ; 8°
    Provenience Pichler, Anton, 1770-1823 Riegger, Fr.
    PoznámkyNa titl. s. ozd. linky, obsahové marginálie, živá záhlaví, kustody, reklamanty; na titulním listu vinětka s květinovým motivem, ozdůbka, na s. 440 vinětka z ozdůbek. Na konci obsah všech čtyř dílů, nestránkován. Na posledním listu poznámka: "Anmerkung. Da der Herausgeber durch anderweitige Geschäfte verhindert war, die Correktur dieses Werkes zu übernehmen, so bittet er die Leser, die Druckfehler selbst zu verbessern"
    Historie vlastnictvíV pravém horním rohu na první straně za předsádkou: "Ant. Pichler [manu propria]". V pravém dolním rohu vlastnická poznámka "Fr. Riegger", přeškrtnuto
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: SC 1359/4
    Pozn.o vazběVazba polokožená, lepenkové desky, hřbet a rohy z tmavěhnědé kůže, zelená hedvábná lacetka. Na hřbetu černý štítek se zlaceným zkráceným titulem a černný kulatý štítek s číslem svazku. Na přední straně obálky papír odlepený, poškozeno hmyzem
    Dal.odpovědnost Trattner, Johann Thomas von, 1717-1798 (Tiskař)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    Země vyd.Rakousko
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.