Number of the records: 1  

Cukrářská technologie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Půlpánová, Alena - Author
    3. vyd., (2. vyd. v nakl. R plus) - Hradec Králové : R plus, 2013 - 286 s. ; 28 cm
    ISBN 978-80-904093-1-6 (váz.)
     cukrářství  potravinářská technologie
     učebnice středních škol
    Call numberB 53.728
    Umístění 664 - Potravinářství
    Cukrářská technologie
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 53.728   

    Title statementCukrářská technologie / Alena Půlpánová
    Main entry-name Půlpánová, Alena (Author)
    Edition statement3. vyd., (2. vyd. v nakl. R plus)
    Issue dataHradec Králové : R plus, 2013
    Phys.des.286 s. ; 28 cm
    ISBN978-80-904093-1-6 (váz.)
    National bibl. num.cnb002473251
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings cukrářství * potravinářská technologie
    Form, Genre učebnice středních škol
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 663.916 , 663/664 , (075.3)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Document kindBOOKS
    Cukrářská technologie
    Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení – zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.