Number of the records: 1
Knedlíky na tisíc způsobů
Tomčík, Vladimír, 1950- - Author
1. vyd. - Bratislava : Perfekt, 2007 - 240 s. : il. (převážně barev.)
ISBN 978-80-8046-369-4 (brož.)
knedlíky
kuchařské receptyCall number B 48.065 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Knedlíky na tisíc způsobů : knedlíky do polévek, jako hlavní jídla z masa, ryb a sýrů, knedlíky houbové, a též sladké nebo jako chutné přílohy / Vladimír Tomčík ; [fotografie Peter Záhradník ; překlad Dagmar Lieblová] Main entry-name Tomčík, Vladimír, 1950- (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Bratislava : Perfekt, 2007 Phys.des. 240 s. : il. (převážně barev.) ISBN 978-80-8046-369-4 (brož.) Note Přeloženo ze slovenštiny? Subj. Headings knedlíky Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.81 , (083.12) Country Slovensko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Knedlík je národním jídlem mnoha národů. Může být malý jako třešnička, velký jako míč, kulatý, podlouhlý nebo nízký jako placka. Byl pokrmem chudých a dodnes je každodenním jídlem nenáročným na přípravu, ale je i pokrmem svátečním a rafinovaným. Knedlík může být slaný i sladký, může být hlavním jídlem, přílohou, přísadou do polévky i moučníkem. Podává se samostatně i s přílohami, vaří se, smaží, peče a můžeme ho konzumovat teplý i studený. Exkluzivně ilustrovaná kuchařská kniha přináší nejen vynikající recepty na přípravu knedlíků, a je tedy bohatou inspirací pro všední i sváteční stůl, ale svým bohatým obrazovým doprovodem také zalahodí oku a podráždí chuťové pohárky. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1