Number of the records: 1  

Technologie cukrovinkářské výroby

  1. book

    book


     Rapoport, Abram Lazar'jevič - Author
    Vyd. 1. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956 - 400 s.
      Ruprich, Emanuel - Translator
     cukrovinky  výrobní technologie
     příručky
    Call numberC 16.943/2
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 16.943/2   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementTechnologie cukrovinkářské výroby. II / A.L. Rapoport ; přel. Emanuel Ruprich
    Main entry-name Rapoport, Abram Lazar'jevič (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956
    Phys.des.400 s.
    National bibl. num.cnb000723271
    Another responsib. Ruprich, Emanuel (Translator)
    Subj. Headings cukrovinky * výrobní technologie
    Form, Genre příručky
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 62:005.83 , 664.143 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.