Number of the records: 1
Technologie cukrovinkářské výroby
book
Rapoport, Abram Lazar'jevič - Author
Vyd. 1. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956 - 400 s.
Ruprich, Emanuel - Translator
cukrovinky výrobní technologie
příručkyCall number C 16.943/2 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Technologie cukrovinkářské výroby. II / A.L. Rapoport ; přel. Emanuel Ruprich Main entry-name Rapoport, Abram Lazar'jevič (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956 Phys.des. 400 s. National bibl. num. cnb000723271 Another responsib. Ruprich, Emanuel (Translator)
Subj. Headings cukrovinky * výrobní technologie Form, Genre příručky Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 62:005.83 , 664.143 , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1