Number of the records: 1
SYS m0062696 LBL 02626nam-a2200601-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240222102400.7 007 tu 008 010619s2001----xr-af--e-f----000-0-cze-- 015 $a cnb001000910 020 $a 80-86081-64-8 $q (brož.) : $c Kč 79,00 035 $a (OCoLC)47950878 040 $a ABA001 $b cze 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.542.73 $2 MRF 080 $a 641.542.7 $2 MRF 080 $a 641.55 $2 MRF 080 $a 641.55:637.5 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Mandžuková, Jarmila, $d 1959- $7 jn20001103350 $4 aut 245 10
$a Dobroty z pánve / $c Jarmila Mandžuková 260 $a Praha : $b Agentura VPK, $c 2001 300 $a 106 s., [16] s. obr. příl. : $b barev. il. ; $c 21 cm 490 1-
$a Dobré rady pro domácnost ; $v 2 520 3-
$a Kuchařka je rozdělena podle použité nádoby. Předpisy na jídla připravovaná v klasické pánvi jsou řazeny podle použitých surovin (hovězí, vepřové, mleté, kuřecí, krůtí a rybí maso, palčinky, omelety, langoše, pokrmy z uzenin a sladkosti). Na přípravu polévek, pokrmů z masa, příloh i sladkostí je vhodný i římský hrnec. Pro rychlou přípravu pokrmů z masa, zeleniny, rýže i pokrmů asijské kuchyně a sladkostí, uvádí kuchařka řadu receptů k přípravě jídla ve woku. Předepsané dávky jsou určeny pro 4 osoby. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086081649 $2 Městská knihovna v Praze 650 07
$a jídla $7 ph114847 $2 czenas 650 07
$a masitá jídla $7 ph115232 $2 czenas 650 07
$a římský hrnec $7 ph135649 $2 czenas 650 07
$a pánev wok $7 ph135650 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 830 -0
$a Dobré rady pro domácnost 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:6bd53b70-3679-11e9-844c-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK Citation
Number of the records: 1