Number of the records: 1  

Knížka plná medu

  1. SYS1394036
    LBL
      
    00733nam-a2200253-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20251111222745.0
    007
      
    ta
    008
      
    251015s2025----xr-a---e------000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003717363
    020
      
    $a 978-80-7541-400-7 $q (brožováno)
    040
      
    $a HKA001 $b cze $d CBA001 $e rda
    072
    -7
    $a 638 $x Včelařství $9 24 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.85 $2 MRF
    080
      
    $a 638.16 $2 MRF
    080
      
    $a (0.062) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Fišerová, Miroslava $4 aut
    245
    10
    $a Knížka plná medu / $c Miroslava Fišerová
    250
      
    $a České vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Vašut, $c 2025
    300
      
    $a 71 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    520
    3-
    $a Pravý včelí med je čistý přírodní produkt s mnoha příznivými účinky na lidské zdraví a s všestranným využitím. A tak med najde uplatnění jak v kuchyni, tak v domácí přírodní lékárně. Autorka v této knížce přináší zajímavosti o včelách a včelích produktech, o medu zvláště, a především bohatou a pestrou sbírku receptů. Domácí lékárna používá med v léčivých čajích, mastech, zábalech, pleťových maskách či koupelích, kuchařka pak zahrnuje bezpočet receptů na perníčky kusové, medové pečivo, perníky krájené, dezerty i nepečené cukroví. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788075414007 $2 OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    650
    07
    $a med $7 ph122729 $2 czenas
    650
    07
    $a sladká jídla $7 ph116172 $2 czenas
    655
    -7
    $a populárně-naučné publikace $7 fd131864 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.