Number of the records: 1  

400

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hejlík, Lukáš, 1980- - Author
    1. vydání - 301 stran : barevné ilustrace, mapy, portréty ; 22 cm
    ISBN 978-80-88465-10-2
     gastronomie  stravovací zařízení  snídaně  káva
     adresáře  průvodce  fotografické publikace
    Call numberC 420.325
    Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    400
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 11.12.2024)C 420.325   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 420.325 a   
    Vltava k vypůjčeníC 420.325 Va   

    Title statement400 : snídaně, brunch, kafe
    Varying form of titleČtyři sta
    Gastromapa Lukáše Hejlíka
    Main entry-name Hejlík, Lukáš, 1980- (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationPraha : Došel karamel, s.r.o., 2024
    Phys.des.301 stran : barevné ilustrace, mapy, portréty ; 22 cm
    ISBN978-80-88465-10-2
    National bibl. num.cnb003597421
    NoteObálkový podnázev: gastromapa Lukáše Hejlíka. Obsahuje rejstříky
    Subj. Headings gastronomie - Česko * stravovací zařízení - Česko * snídaně * káva
    Form, Genre adresáře * průvodce * fotografické publikace
    Conspect640.4 - Hotelnictví. Stravování
    UDC 641/642 , 640.4/.5 , 641.55:642.1"378.5" , 641.55:663.93 , (437.3) , (058.7) , (036) , (084.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Document kindBOOKS
    400
    Čtvrtá knížka Gastromapy je žloutkově žlutá! Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Vejce Benedikt měl v 84 podnicích, zkusil 62 omelet, 41krát to byla vejce do skla. Máloco mělo poslední dobou takový nástup jako turecká vejce, ta otestoval na 36 místech. Tolikrát si dal mimochodem i lívance. Celkem 20krát to byly buchtičky s krémem, 18krát párky a 16krát avotoast. Často to byly jen obložené chleby, sendviče nebo toasty. Procestoval v Česku celý svět a zkusil anglické snídaně, francouzské toasty, kanadské lívance, belgické vafle, bagely z Ameriky, shakshuku z Blízkého východu nebo japonské okonomiyaki. Nezapomínal ani na fanoušky sladké snídaně, jedl palačinky, žemlovky, kaše ovesné, rýžové i krupicové. Pokaždé u toho bylo kafe. Také přesně ví, kolik za všechny ty snídaně a brunche utratil. Ale jednu věc si spočítat nenechal – hladinu cholesterolu v krvi. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.