Number of the records: 1  

5 ingrediencí středomoří

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Oliver, Jamie, 1975- - Author
    První české vydání - 317 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-276-0763-1
      Loftus, David - Photographer   Verity, James - Other   Eisenmannová, Dagmar, - Translator
     národní jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 417.998
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    5 ingrediencí středomoří
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 417.998   

    Uniform title 5 ingredients mediterranean. Česky
    Title statement5 ingrediencí středomoří / Jamie Oliver ; fotografie David Loftus ; design James Verity
    Portion of titlePět ingrediencí středomoří
    Main entry-name Oliver, Jamie, 1975- (Author)
    Edition statementPrvní české vydání
    Publication[Praha] : Slovart, [2023]
    Copyright notice date©2023
    Phys.des.317 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-276-0763-1
    National bibl. num.cnb003576617
    NotePřeklad z angličtiny Dagmar Eisenmannová. Obsahuje rejstřík. Obálkový podnázev: skvělé jednoduché jídlo
    Another responsib. Loftus, David (Photographer)
    Verity, James (Other)
    Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Translator)
    Subj. Headings národní jídla - Středozemní moře (oblast)
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568 , (4-12/-14) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    5 ingrediencí středomoří
    Jamie Oliver ve své nové knize představuje více než 125 receptů, které jsou oslavou středomořských surovin, chutí i vůní. Inspirovaly ho cesty po tomto oblíbeném regionu a s nadšením přetvořil klasické recepty na něco „oliverovsky" působivého a jednoduchého. Na každý recept budete potřebovat jen 5 surovin (základ typu olivový olej, sůl či pepř se nepočítá), takže připravíte chutná jídla bez dlouhého nákupního seznamu a velké kopy nádobí… Zhruba polovina receptů je buď bezmasých, nebo s menším obsahem masa. Hledáte-li inspiraci na saláty, polévky, těstoviny, zeleninové pokrmy, jídla z ryb či mořských plodů, drůbeže, vepřového, hovězího i jehněčího masa nebo na slané koláče a dezerty, určitě si vyberete. Vyzkoušejte melounový salát, pečenou rajčatovou polévku, řecko-kyperské těstoviny, dýňový tažín, chorvatské slávky, morčáka marinovaného limetou, pečenou kachnu s hroznovým vínem, hovězí tagliatu, trhané jehněčí ramínko, úžasné pečené meruňky, luxusní nanuk… Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.