Number of the records: 1  

Knedlíky a noky

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Zunner, Marianne - Author
    České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7541-352-9
    Jak na to
      Schütz, Anke, - Photographer   Horká, Radka - Translator
     knedlíky  noky
     kuchařské recepty
    Call numberC 416.598
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Knedlíky a noky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 416.598   

    Uniform title Knödel & Co. Česky
    Title statementKnedlíky a noky : klasika středoevropské kuchyně / autorka: Marianne Zunner ; foto: Anke Schütz ; překlad Radka Horká
    Main entry-name Zunner, Marianne (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Vašut, 2023
    Phys.des.62 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7541-352-9
    National bibl. num.cnb003553775
    Edition Jak na to (Jan Vašut)
    NotePřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Schütz, Anke, 1963- (Photographer)
    Horká, Radka (Translator)
    Subj. Headings knedlíky * noky
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.824 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Knedlíky a noky
    Knedlíky jsou synonymem tradice a požitku. Je to středoevropská klasika, která dokáže zasytit i potěšit: ať už je přidáme jako zavářku do polévky, naskládáme na talíř k omáčce s masem, nebo je naplníme ovocem a podáváme jako dezert. Vedle tradičních receptů existuje i překvapivě hodně novinek a lahodných kombinací pro vegetariány – knedlíky totiž dokáží přesvědčit i bez masa. Ostatně není knedlík jako knedlík: tato kuchařka přináší recepty na různé regionální speciality – knedlíky kulaté i placaté, houskové i bylinkové, šulánky, šišky i noky. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.