Number of the records: 1  

Jak si zachováme zdraví a pracovní schopnost

  1. book

    book


     Luk'janov, Vladimir Sergejevič - Author
    Vydání 1. - 115 stran
      Janatková, Marie - Translator
     zdravý životní styl  racionální výživa  odpočinek
     monografie
    Call numberC 15.423
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 15.423   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Uniform title O sochranenii zdorov'ja i rabotosposobnosti. Česky
    Title statementJak si zachováme zdraví a pracovní schopnost / V.S. Lukjanov ; [z ruského originálu O sochranenii zdorov'ja i rabotosposobnosti ... přeložila Marie Janatková
    Main entry-name Luk'janov, Vladimir Sergejevič (Author)
    Edition statementVydání 1.
    PublicationPraha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1954
    Phys.des.115 stran
    National bibl. num.cnb000424717
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy
    Another responsib. Janatková, Marie (Translator)
    Subj. Headings zdravý životní styl * racionální výživa * odpočinek
    Form, Genre monografie
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC (048.8) , 613 , 613.2 , 613.79
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Jak si zachováme zdraví a pracovní schopnost
    Kniha popularisuje nejnovější výzkumy v otázce zachování lidského zdraví, a přírodovědecké důkazy toho, že prodloužení lidského života je uskutečnitelné. Autor vychází z faktu, že socialistické pracovní a životní podmínky vytvářejí v harmonickém souladu k tomu všechny nutné předpoklady. Zdůvodňuje pak podrobně fysiologické a lékařské prostředky, které zajišťují vysoku zdravotní úroveň člověka. Uvádí zdravotní a hygienický řád, různé normy a různou životosprávu, a zdůvodňuje methody a zásady, které podle I.P. Pavlova zajišťují normální příznivou úroveň pro funkce ústřední nervové soustavy. Zdroj anotace: NK ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.