Number of the records: 1  

Klobásy a paštiky

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Scholl, Harald - Author
    České vydání první - 126 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7541-321-5
      Kavinová, Alice - Translator   Schmid, Ulrike, - Photographer   Mader, Sabine - Photographer
     klobásy  paštiky  domácí výroba  příprava jídel
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 410.768
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Klobásy a paštiky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 410.768   

    Uniform title Wurst & Terrinen selbst gemacht. Česky
    Title statementKlobásy a paštiky : snadné recepty pro domácí kuchyni / autor Harald Scholl ; fotografie ateliér Fotos mit Geschmack - Sabine Mader a Ulrike Schmid
    Main entry-name Scholl, Harald (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Vašut, 2022
    Phys.des.126 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7541-321-5
    National bibl. num.cnb003474871
    NotePřeklad Alice Kavinová. Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Kavinová, Alice (Translator)
    Schmid, Ulrike, 1964- (Photographer)
    Mader, Sabine (Photographer)
    Another responsib. Fotos mit Geschmack (studio)
    Subj. Headings klobásy * paštiky * domácí výroba * příprava jídel
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 637.521.47 , 641.55:637.5 , 334.714 , 641.55 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Klobásy a paštiky
    Pokud ve vás hotové uzenářské výrobky v samoobsluze vyvolávají podezření, pak je nejvyšší čas vyzkoušet si jejich domácí výrobu. Není to nic těžkého a s trochou cviku si postup rychle osvojíte. Není nad vlastnoručně připravované a kořeněné uzenky, klobásky, párečky – u těch vždycky víte, co skrývají uvnitř. V této kuchařce najdete recepty na výrobu mezinárodních klasik od norimberských či debrecínských klobás přes chorizo a merquez až po domácí paštičky a teriny. Kromě receptů nechybějí základní informace o potřebném vybavení a popisy pracovních postupů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.