Number of the records: 1  

Velká kuchařka světových kuchyní

  1. SYS0894783
    LBL
      
    01628nam-a2200457-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240529223118.4
    007
      
    ta
    008
      
    191209s2019----xr-ac--e------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003163269
    020
      
    $a 978-80-907213-2-6 $q (vázáno) : $c Kč 770.00
    035
      
    $a (OCoLC)1143828481
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    043
      
    $a x------
    045
      
    $a x-y-
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a 641/642-051 $2 MRF
    080
      
    $a (100) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Mrzenová, Daniela $7 hka2017940165 $4 aut
    245
    10
    $a Velká kuchařka světových kuchyní : $b recepty nejlepších šéfkuchařů s vinným párováním / $c autoři: Daniela Mrzenová, Petra Ostrá a kol.
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a [Doksy] : $b TopLife Czech a.s., $c 2019
    300
      
    $a 466 stran : $b barevné ilustrace, portréty ; $c 23 x 25 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Název z obálky
    500
      
    $a Obsahuje rejstříky
    520
    3-
    $a Padesát dva šéfkuchařů z nejlepších českých a moravských restaurací představuje své recepty vyhlášených světových kuchyní v kompletních tříchodových menu. A to není všechno, v životopisech šéfkuchařů se dozvíme, která světová kuchyně je v jejich práci nejvíce inspiruje a mnoho dalšího. Vedle tradičních českých receptů, řazených do středoevropské kuchyně, najdeme recepty s postupy kuchyně francouzské, středomořské, skandinávské, blízkovýchodní, asijské, kreolské a kuchyně amerického steakhousu. Ke každému pokrmu zpracovali zkušení šéfkuchaři detailní recept se všemi potřebnými ingrediencemi. Své pokrmy šéfkuchaři pro čtenáře také sami ve svých kuchyních uvařili a pro inspiraci o výsledné podobě servírovali. Vše jsme věrně zachytili na celostránkových fotografiích vedle receptů. Jedinečnost knihy podtrhuje vinné párování renomovaného enologa Hynka Vicha, který na míru receptům a chutím osobně vybral ideální víno. V potaz bral jak výslednou chuť pokrmu, tak náklady na jednotlivé suroviny. Další z podmínek pro vinné párování byla také dostupnost vybraných vín. I to se podařilo panu Vichovi splnit a všechna vína v knize jsou aktuálně dostupná u obchodníků. V kuchařce na čtenáře čeká více než 420 stran receptů, inspirace, celostránkových fotografií od zkušených food fotografů a zajímavé čtení, které jinde nenajdou. To vše s tiskem na bělostném křídovém papíru a v kvalitní pevné vazbě podtrhuje prémiovost publikace. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788090721326 $2 Web obalkyknih.cz
    648
    -7
    $a 20.-21. století $7 ch462155 $2 czenas
    650
    07
    $a šéfkuchaři $z země světa $y 20.-21. století $7 ph898520 $2 czenas
    650
    07
    $a jídla $7 ph114847 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Ostrá, Petra $7 hka2017940169 $4 aut
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.