Number of the records: 1
SYS 0894783 LBL 01628nam-a2200457-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240529223118.4 007 ta 008 191209s2019----xr-ac--e------001-0-cze-d 015 $a cnb003163269 020 $a 978-80-907213-2-6 $q (vázáno) : $c Kč 770.00 035 $a (OCoLC)1143828481 040 $a KLG001 $b cze $e rda 043 $a x------ 045 $a x-y- 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641.55 $2 MRF 080 $a 641/642-051 $2 MRF 080 $a (100) $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Mrzenová, Daniela $7 hka2017940165 $4 aut 245 10
$a Velká kuchařka světových kuchyní : $b recepty nejlepších šéfkuchařů s vinným párováním / $c autoři: Daniela Mrzenová, Petra Ostrá a kol. 250 $a Vydání první 264 -1
$a [Doksy] : $b TopLife Czech a.s., $c 2019 300 $a 466 stran : $b barevné ilustrace, portréty ; $c 23 x 25 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 336 $a statický obraz $b sti $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Název z obálky 500 $a Obsahuje rejstříky 520 3-
$a Padesát dva šéfkuchařů z nejlepších českých a moravských restaurací představuje své recepty vyhlášených světových kuchyní v kompletních tříchodových menu. A to není všechno, v životopisech šéfkuchařů se dozvíme, která světová kuchyně je v jejich práci nejvíce inspiruje a mnoho dalšího. Vedle tradičních českých receptů, řazených do středoevropské kuchyně, najdeme recepty s postupy kuchyně francouzské, středomořské, skandinávské, blízkovýchodní, asijské, kreolské a kuchyně amerického steakhousu. Ke každému pokrmu zpracovali zkušení šéfkuchaři detailní recept se všemi potřebnými ingrediencemi. Své pokrmy šéfkuchaři pro čtenáře také sami ve svých kuchyních uvařili a pro inspiraci o výsledné podobě servírovali. Vše jsme věrně zachytili na celostránkových fotografiích vedle receptů. Jedinečnost knihy podtrhuje vinné párování renomovaného enologa Hynka Vicha, který na míru receptům a chutím osobně vybral ideální víno. V potaz bral jak výslednou chuť pokrmu, tak náklady na jednotlivé suroviny. Další z podmínek pro vinné párování byla také dostupnost vybraných vín. I to se podařilo panu Vichovi splnit a všechna vína v knize jsou aktuálně dostupná u obchodníků. V kuchařce na čtenáře čeká více než 420 stran receptů, inspirace, celostránkových fotografií od zkušených food fotografů a zajímavé čtení, které jinde nenajdou. To vše s tiskem na bělostném křídovém papíru a v kvalitní pevné vazbě podtrhuje prémiovost publikace. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788090721326 $2 Web obalkyknih.cz 648 -7
$a 20.-21. století $7 ch462155 $2 czenas 650 07
$a šéfkuchaři $z země světa $y 20.-21. století $7 ph898520 $2 czenas 650 07
$a jídla $7 ph114847 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Ostrá, Petra $7 hka2017940169 $4 aut 910 $a CBA001 FMT BK Citation
Number of the records: 1