Number of the records: 1  

Bar

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Mikšovic, Alexander, 1942- - Author
    1. vyd. - [Praha] : Consoff, 2009 - 610 s. : il. (převážně barev.), portréty, faksim. ; 22 cm
    ISBN 978-80-254-3983-8
     bary  management  gastronomie  sommelierství  nápoje  alkoholické míšené nápoje
     příručky
    Call numberC 371.130
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Bar
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 371.130 a   

    Title statementBar : mixologie, historie, management / Alexander Mikšovic
    Main entry-name Mikšovic, Alexander, 1942- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue data[Praha] : Consoff, 2009
    Phys.des.610 s. : il. (převážně barev.), portréty, faksim. ; 22 cm
    ISBN978-80-254-3983-8
    National bibl. num.cnb001855044
    Note5000 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Subj. Headings bary * management * gastronomie * sommelierství * nápoje * alkoholické míšené nápoje
    Form, Genre příručky
    Conspect640.4 - Hotelnictví. Stravování
    UDC 640.443 , 005 , 641/642 , 642.63:663.21/.22 , 663 , 641.87:663.87 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Bar
    Soustřeďuje se na přípravu barového pracoviště, organizaci práce, techniku obsluhy, techniku přípravy, podávání i ošetřování nápojů, zásady obsluhy, druhy a receptury nápojů. Zdroj anotace: MLP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.