Number of the records: 1  

Místo kapra hlíva

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Balcarová, Katka - Author
    Vydání první - 140 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 22 cm
    ISBN 978-80-905963-1-3
    Vegansport
      Chládková, Veronika - Author
     veganství  veganská jídla  slavnostní jídla
     kuchařské recepty  rozhovory
    Call numberC 367.575
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Místo kapra hlíva
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 367.575   

    Title statementMísto kapra hlíva : párty veganská kuchařka / vařily a napsaly Katka Balcarová a Veronika Chládková
    Varying form of titleVeganská kuchařka
    Main entry-name Balcarová, Katka (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Cellula s.r.o., 2015
    Phys.des.140 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 22 cm
    ISBN978-80-905963-1-3
    National bibl. num.cnb002750698
    Edition Vegansport
    NoteNázev z obálky
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy
    Another responsib. Chládková, Veronika (Author)
    Subj. Headings veganství * veganská jídla * slavnostní jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * rozhovory
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 613.261 , 641.564:613.26 , 641.566 , (083.12) , (047.53)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Document kindBOOKS
    Místo kapra hlíva
    V knize nalezneme veganské pokrmy vhodné pro období Vánoc nebo Velikonoc, pohoštění na Silvestr, na letní grilovačku, svatbu nebo rodinné oslavy. Jako v prvním díle nezůstalo pouze u receptů, dočteme se také mnohé o vzniku a významu klasických tradic, především těch, které s veganstvím nejdou příliš dohromady. Samozřejmostí jsou také tipy, jak si svátky a tradice vegansky co nejlépe uzpůsobit. Kniha je tématicky rozdělená do sedmi částí a doplněná grafikou a spoustou fotografií. Suroviny použité v receptech jsou v ČR běžně dostupné, a to navíc za rozumnou cenu. Součástí knihy jsou také rozhovory se zajímavými osobnostmi. Zdroj anotace: NK ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.