Number of the records: 1  

Obiloviny v lidské výživě

  1. SYS0621431
    LBL
      
    02695nam-a2200661-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231205094904.3
    007
      
    ta
    008
      
    160115s2015----xr-a---f------000-0-cze--
    015
      
    $z cnb002727427
    020
      
    $a 978-80-88019-07-7 $q (brožováno)
    035
      
    $a (OCoLC)939571484
    040
      
    $a ABA001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 633 $x Rostlinná výroba $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 613.2 $2 MRF
    080
      
    $a 633.1 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55:633.1 $2 MRF
    080
      
    $a 664.236 $2 MRF
    080
      
    $a (048.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Gabrovská, Dana $7 uzp2010572845 $4 aut
    245
    10
    $a Obiloviny v lidské výživě : $b stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku / $c Dana Gabrovská, Ilona Hálová, Diana Chrpová, Jarmila Ouhrabková, Marcela Sluková, Slavomíra Vavreinová, Oldřich Faměra, Pavel Kohout, Jan Pánek, Pavel Skřivan
    246
    3-
    $a Obiloviny v lidské výživě 2015
    250
      
    $a 1. vydání
    264
    -1
    $a Praha : $b Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, $c 2015
    300
      
    $a 50 stran : $b barevné ilustrace ; $c 30 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Publikace České technologické platformy pro potraviny
    500
      
    $a Název z obálky
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    520
    3-
    $a Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788087250280 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a obilniny $7 ph115526 $2 czenas
    650
    07
    $a obilná jídla $7 ph115527 $2 czenas
    650
    07
    $a lepek $7 ph231115 $2 czenas
    650
    07
    $a racionální výživa $7 ph124968 $2 czenas
    655
    -7
    $a studie $7 fd133597 $2 czenas
    700
    1-
    $a Hálová, Ilona $7 xx0201758 $4 aut
    700
    1-
    $a Chrpová, Diana $7 xx0109888 $4 aut
    700
    1-
    $a Ouhrabková, Jarmila $7 uzp2010572850 $4 aut
    700
    1-
    $a Sluková, Marcela $7 xx0139391 $4 aut
    700
    1-
    $a Vavreinová, Slavomíra, $d 1946- $7 xx0038909 $4 aut
    700
    1-
    $a Faměra, Oldřich $7 uzp2011655132 $4 aut
    700
    1-
    $a Kohout, Pavel, $d 1962- $7 xx0000566 $4 aut
    700
    1-
    $a Pánek, Jan, $d 1955- $7 ola2003197902 $4 aut
    700
    1-
    $a Skřivan, Pavel $7 xx0023308 $4 aut
    710
    2-
    $a Česká technologická platforma pro potraviny $7 kn20090618008 $4 pbl
    830
    -0
    $a Publikace České technologické platformy pro potraviny
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.