Number of the records: 1
Roux, Michel, 1941- - Author
Vydání první - 271 stran : barevné ilustrace, portréty ; 29 cm
ISBN 978-80-249-2735-0
Linder, Lisa - Photographer Rákosníková, Jitka - Translator
kuchařství francouzská jídla příprava jídel
příručky kuchařské receptyCall number B 55.044 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Uniform title Essence of French cooking. Česky Title statement Vůně francouzské kuchyně / Michel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; z anglického originálu ... přeložila Jitka Rákosníková Main entry-name Roux, Michel, 1941- (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Ikar, 2015 Phys.des. 271 stran : barevné ilustrace, portréty ; 29 cm ISBN 978-80-249-2735-0 National bibl. num. cnb002661974 Note Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Another responsib. Linder, Lisa (Photographer)
Rákosníková, Jitka (Translator)
Subj. Headings kuchařství - Francie * francouzská jídla * příprava jídel Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC (035) , (44) , 641/642 Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Document kind BOOKS Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1