Number of the records: 1
Czech cuisine
Stupka, Petr, 1956- - Author
1st ed. - Český Krumlov : MCU, 2014 - 75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
ISBN 978-80-7339-263-5
Eliášek, Jan, - Author
gastronomie zvyky a obyčeje česká jídla
informační publikace kuchařské receptyCall number C 360.530 Umístění Title statement Czech cuisine : tradition, customs, popular dishes, recipes / [texts Petr Stupka, Jan Eliášek ; translation Bryce Belcher] Main entry-name Stupka, Petr, 1956- (Author) Edition statement 1st ed. Issue data Český Krumlov : MCU, 2014 Phys.des. 75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm ISBN 978-80-7339-263-5 National bibl. num. cnb002627773 Note Přeloženo z češtiny. Název z obálky Original Česká kuchyně Another responsib. Eliášek, Jan, 1971- (Author)
Subj. Headings gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla Form, Genre informační publikace * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 39 , 641.568(437.3) , (437.3) , (036) , (083.12) Country Česko Language angličtina Document kind BOOKS Vybrané recepty české kuchyně na přípravu tradičních jídel, specifické rysy české gastronomie v návaznosti na jednotlivá roční období a ve spojení s významnými společenskými či rodinnými událostmi, kuchyně o svátcích, svatební hostina. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1