Number of the records: 1  

Nože v kuchyni

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    1. vyd. - Praha : Fragment, 2014 - 224 s. : barev. il. ; 19 cm
    ISBN 978-80-253-2241-3 (brož.)
      Wareing, Marcus, - Author
     kuchařství  příprava jídel  krájení  nože
     příručky  obrazové publikace
    Call numberC 359.979
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Nože v kuchyni
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 359.979   

    Title statementNože v kuchyni : jak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál! / Marcus Wareing ... [et al. ; z anglického originálu ... přeložila Lucie Schürerová]]
    Portion of titleJak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál!
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Fragment, 2014
    Phys.des.224 s. : barev. il. ; 19 cm
    ISBN978-80-253-2241-3 (brož.)
    National bibl. num.cnb002637121
    NoteTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    OriginalKnife skills
    Another responsib. Wareing, Marcus, 1970- (Author)
    Subj. Headings kuchařství * příprava jídel * krájení * nože
    Form, Genre příručky * obrazové publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 641.55 , 641.512 , 672.712/.713 , (035) , (084.11)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Nože v kuchyni
    Obdivujete profesionály v kuchařských show a to, jak skvěle umí zacházet s nožem? Není to tak složité, jak to na první pohled vypadá. S touto knihou se i z vás stane přeborník v krájení!• jak filetovat a vykosťovat různé druhy masa a ryb• jak rychle, úhledně a správně krájet • jak loupat a zdobit ovoce a zeleninu• druhy nožů a na co je používat• jak o nože správně pečovatVšechny postupy jsou nafoceny a přehledně popsány krok za krokem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.