Number of the records: 1  

Umění francouzské kuchyně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Child, Julia, 1912-2004 - Author
    Vyd. 1. - Brno : Jota, 2014 - 895 s. ; 24 cm
    ISBN 978-80-7462-441-4 (váz.)
    Populárně naučná
      Bertholle, Louisette - Author   Beck, Simone, - Author
     francouzská jídla
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 359.894
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Umění francouzské kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 359.894   

    Title statementUmění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek]
    Main entry-name Child, Julia, 1912-2004 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : Jota, 2014
    Phys.des.895 s. ; 24 cm
    ISBN978-80-7462-441-4 (váz.)
    National bibl. num.cnb002774683
    Edition Populárně naučná
    NoteObsahuje rejstřík
    OriginalMastering the art of French cooking
    Another responsib. Bertholle, Louisette (Author)
    Beck, Simone, 1904-1991 (Author)
    Subj. Headings francouzská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(44) , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    Umění francouzské kuchyně
    Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.