Number of the records: 1
Corrett, Natasha - Author
1. české vyd. - [Praha] : Slovart, c2013 - 192 s. : barev. il. ; 24 cm
ISBN 978-80-7391-797-5 (váz.) :
Edgson, Vicki - Author Linder, Lisa - Photographer
racionální výživa vegetariánská jídla
kuchařské recepty příručkyCall number C 355.637 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Údaje o názvu Opravdu zdravě : jezte s ohledem na své tělo - zásaditě / Natasha Corrett, Vicki Edgson ; fotografie Lisa Linder ; [překlad Stanislava Moravcová] Záhlaví-jméno Corrett, Natasha (Autor) Údaje o vydání 1. české vyd. Vyd.údaje [Praha] : Slovart, c2013 Fyz.popis 192 s. : barev. il. ; 24 cm ISBN 978-80-7391-797-5 (váz.) : Kč 499,00 Číslo nár. bibl. cnb002564187 Poznámky Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík Originál Honestly healthy Dal.odpovědnost Edgson, Vicki (Autor)
Linder, Lisa (Fotograf)
Předmět.hesla racionální výživa * vegetariánská jídla Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 613.2 , 641.564 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Druh dok. KNIHY Naučte se s touto osvěžující lifestylovou kuchařkou jíst zásaditým způsobem. Nabízí vám recepty, nad nimiž se sbíhají sliny, spolu s celostním přístupem ke zdraví. V tomto souboru více než 100 receptů se projevuje tvůrčí nadání gurmetské vegetariánské šéfkuchařky Natashy Correttové, plně podporované zkušeností přední odbornice na výživu Vicki Edgsonové. Recepty jsou snadné a jídla uvařená podle nich vás osvěží po celý den – od snídaně až po večerní ulehnutí do postele. Vyzkoušejte dokonalý ranní životabudič, artyčoková srdíčka se sýrem feta, lilkové závitky s pestem, polévku z máslové tykve, salát z karamelizovaných hrušek a čočky, karí z fazolek mungo, kořeněné fazolové karbanátky, kokosový chlebíček, hummus ze špenátu a cizrny, mandlovou buchtu s citronem a mákem nebo banánovou zmrzlinu s křupavým tofé. Lehce se přesvědčíte, jak snadné je využívat sílu alkalizujících potravin a současně jíst chutně a dobře. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1