Number of the records: 1  

Nová teorie vzniku života na Zemi

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vykouřil, Jaroslav - Author
    Vyd. 1. - [Brno] : Computer Press, 2010 - 96 s. ; 25 cm
    ISBN 978-80-251-3183-1 (brož.)
     vznik života  evoluční biologie  fylogeneze rostlin  fylogeneze živočichů  biogeocenologie
    virtuální mřížka
     pojednání
    Call numberC 339.207
    Umístění 575 - Genetika. Evoluce. Vývoj člověka
    Nová teorie vzniku života na Zemi
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 339.207   

    Title statementNová teorie vzniku života na Zemi / Jaroslav Vykouřil
    Main entry-name Vykouřil, Jaroslav (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue data[Brno] : Computer Press, 2010
    Phys.des.96 s. ; 25 cm
    ISBN978-80-251-3183-1 (brož.)
    National bibl. num.cnb002112056
    Subj. Headingsvirtuální mřížka
    Subj. Headings vznik života * evoluční biologie * fylogeneze rostlin * fylogeneze živočichů * biogeocenologie
    Form, Genre pojednání
    Conspect575 - Obecná genetika. Obecná cytogenetika. Evoluce
    UDC 581.526 , 575.86:59 , 575.86:58 , 575.8 , 573.5 , (049)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru575 - Genetika. Evoluce. Vývoj člověka
    Document kindBOOKS
    Nová teorie vzniku života na Zemi
    Hlavním posláním populárně-naučné knihy je vytvořit si nový názor na vznik života na Zemi. Život vznikl na Zemi pravděpodobně v podmínkách, které na Zemi v době vzniku života existovaly a které na Zemi také působily z Vesmíru. Součinností obou podmínek se vytvářela virtuální mřížka, která dávala vznik matrixu, na kterém se tvořily jednotlivé druhy rostlinné a živočišné. V knize jsou uvedeny také kapitoly, které mají komplexně zahrnout podmínky, za nichž se život tvořil, a také celá řada vlastních názorů, které s životem úzce souvisí a nebyly dosud potvrzeny, ale stojí alespoň za zamyšlení. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.