Number of the records: 1  

Receptář pokrmů ze špaldy

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hildegarda z Bingenu, 1098-1179 - Author
    Vyd. 1. - Olomouc : Fontána, [2006?] - 204 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-7336-279-1
     obilná jídla  pšenice špalda
     kuchařské recepty
    Call numberC 318.772
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Receptář pokrmů ze špaldy
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 318.772   

    Title statementReceptář pokrmů ze špaldy : přes 200 vyzkoušených receptů / Hildegard von Bingen
    Added title page titlePřes 200 vyzkoušených receptů ze špaldy
    Main entry-name Hildegarda z Bingenu, svatá, 1098-1179 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataOlomouc : Fontána, [2006?]
    Phys.des.204 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-7336-279-1
    National bibl. num.cnb001652061
    NotePřeloženo z němčiny. 1500 výt.. Obsahuje rejstřík
    OriginalDinkel Kochbuch
    Subj. Headings obilná jídla * pšenice špalda
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:633.1 , 633.11 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Receptář pokrmů ze špaldy
    Špalda je výživné obilí, plné síly a snáze stravitelné než všechna ostatní zrna. Tomu, kdo ji požívá, poskytuje zdatné tělo a tvoří mu dobrou krev. Přes 200 receptů a nápadů okolo špaldy, této ideální základní potraviny jak pro zdravé tak i pro nemocné, ukazuje její mnohostrannost: polévky, masitá jídla, vegetariánské pokrmy, saláty, omáčky a moučníky. Všechny recepty jsou vyzkoušeny a jejich příprava je snadná. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.