Number of the records: 1  

Od Montrealu k Osace


  1.  Koreček, Ladislav - Author
    1. vyd. - Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1969 - 226 s., [4] s. barev. fot. příl. : il.
      Nestával, Antonín, - Other   Šejbalová, Jiřina, - Illustrator   Fišárek, Alois, - Illustrator
     vaření
     kuchařské recepty
    Call numberC 70.632
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Od Montrealu k Osace
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 70.632   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementOd Montrealu k Osace : československá kuchyně na světové výstavě / Ladislav Koreček, Antonín Nestával, Antonín Srkala ; slovem a kresbami doprovázejí Jiřina Šejbalová a Alois Fišárek
    Main entry-name Koreček, Ladislav (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1969
    Phys.des.226 s., [4] s. barev. fot. příl. : il.
    National bibl. num.cnb000451141
    Note30000 výt. - Frontispice. - Obálka: Ivan Urbánek. - V tir. chybně uveden autor: A. Skála
    Another responsib. Nestával, Antonín, 1922-1985 (Other)
    Šejbalová, Jiřina, 1905-1981 (Illustrator)
    Fišárek, Alois, 1906-1980 (Illustrator)
    Subj. Headings vaření
    Form, Genre kuchařské recepty
    UDC 641/642
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Od Montrealu k Osace
    Další svazek malé zdravotnické edice seznamuje s recepty proslulých jídel připravovaných československými mistry kuchaři na Světové výstavě v r. 1967. Závěrem jsou připojeny zajímavosti o provozu a organizaci práce vrestauraci "Praha" v Montrealu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.