Number of the records: 1  

Lovecké trofeje

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Kujawski, Olgierd E. J., 1941-2008 - Author
    1. vyd. - Praha : Grada, 2006 - 128 s. : il.
    ISBN 80-247-1497-3
    Myslivost v praxi
     lovecké trofeje  lovná zvěř  myslivost
     příručky
    Call numberC 321.440
    Umístění 639.1 - Myslivost
    Lovecké trofeje
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 321.440   

    Title statementLovecké trofeje : získávání, úprava, hodnocení / Olgierd E.J. Graf Kujawski
    Main entry-name Kujawski, Olgierd E. J., 1941-2008 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2006
    Phys.des.128 s. : il.
    ISBN80-247-1497-3
    National bibl. num.cnb001576216
    Edition Myslivost v praxi
    NotePřeloženo z němčiny
    OriginalJagdtrophäen
    Subj. Headings lovecké trofeje * lovná zvěř * myslivost
    Form, Genre příručky
    Conspect639.1 - Myslivost
    UDC 639.1
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru639.1 - Myslivost
    Document kindBOOKS
    Lovecké trofeje
    Praktická příručka, která patří do knihovničky každého myslivce. V první části knihy se dozvíte, jak se upravují trofeje srnce, jelena, kňoura, muflona a kamzíka. Najdete tu i několik ukázek preparace šelem, např. postup při stahování lišky nebo jezevce. Z pernaté zvěře autor na příkladu bažanta ukazuje pracovní postup přípravy celého kusu předtím, než bažanta odnesete k preparátorovi. Jednotlivé kapitoly, zabývající se trofejemi jak srstnaté, tak pernaté zvěře, jsou doplněny pokyny, jak o trofeje pečovat.V druhé části knihy jsou pro evropské druhy srstnaté zvěře popsána pravidla pro hodnocení trofejí podle C.I.C. včetně návodu pro jejich měření. Spolu s hodnotami pro udělování medailí tak dostanete do rukou pomůcku, která vám umožní mezinárodní srovnání vlastních trofejí. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.