Number of the records: 1  

Grily, krby, udírny

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Pírko, Dalibor - Author
    Vyd. 1. - Brno : CP Books, 2005 - 72 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 80-251-0245-9
    Abeceda české zahrady ;
     zahradní grily  zahradní krby  udírny  grilování  uzení
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 319.378
    Umístění 682/683 - Kovářství. Železářství. Zámečnictví. Kamnářství
    Grily, krby, udírny
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 319.378   
    Rožnov k vypůjčeníC 319.378 R   

    Title statementGrily, krby, udírny / Dalibor Pírko
    Main entry-name Pírko, Dalibor (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : CP Books, 2005
    Phys.des.72 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN80-251-0245-9 Kč 179,00
    National bibl. num.cnb001583815
    Edition Abeceda české zahrady
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings zahradní grily * zahradní krby * udírny * grilování * uzení
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect697 - Vytápění, větrání, klimatizace
    UDC 697.243.3 , 683.93 , 637.523.38 , 641.526.3 , 664.8.035.3 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru682/683 - Kovářství. Železářství. Zámečnictví. Kamnářství
    Document kindBOOKS
    Grily, krby, udírny
    Chtěli byste si postavit na vaši zahradě zděný gril či krb s příjemným posezením? Nevíte jak na to? Poradíme vám. V této knize naleznete všechny potřebné informace pro stavby grilů, krbů a udíren - od zákonných předpisů, vhodného umístění a používaných materiálů až po podrobný popis jednotlivých projektů. Všechny postupy jsou srozumitelně vysvětleny a doprovázeny bohatou fotografickou přílohou. Potřeba tepla rodinného krbu je v člověku bytostně zakódována od pradávna, a proto i dnes stále mnoho lidí hledá u ohně zdroj odpočinku, uklidnění a inspirace. V naší knize vám chceme nabídnout tipy na nákup nebo výstavbu venkovních zahradních grilů a krbů, zásady pro jejich nejvhodnější umístění, tipy pro grilování, jaké lze použít materiály a podělit se také o zajímavé recepty. Druhá část knihy je v podobném duchu jako grilování věnována uzení. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.