Number of the records: 1  

Česnek a cibule

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Norman, Jill, 1940- - Author
    1. vyd. - Bratislava : Champagne Avantgarde, 1994 - 39 s. : barev. fotogr. ; 16 cm
    ISBN 80-7150-177-8 (váz.)
    Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění; Malá knihovna fotografie;
      Marková, Marie - Translator
     česnek  cibule  jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 280.617
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Česnek a cibule
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 280.617   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementČesnek a cibule / Jill Normanová ; Z angl. přel. Marie Marková
    Main entry-name Norman, Jill, 1940- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataBratislava : Champagne Avantgarde, 1994
    Phys.des.39 s. : barev. fotogr. ; 16 cm
    ISBN80-7150-177-8 (váz.)
    Edition Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění; Sv. 8
    Malá knihovna fotografie; Sv. 8
    Another responsib. Marková, Marie (Translator)
    Subj. Headings česnek * cibule * jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 581.44 , 635.25 , 641.55:635.25 , 635.262 , 641.55:635.262 , 582.573.16 , (035) , (083.12)
    CountrySlovensko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Česnek a cibule
    Česnek a cibuli lidé pěstují už po tisíciletí. Je to nejznámější zelenina v kuchyních celého světa. Jenom málo chuťově výrazných pokrmů lze připravit bez cibule nebo česneku. Za syrova bývají součástí různých zeleninových salátů. Oblíbený je však i pórek a pažitka. Tato knížka nabízí celou řadu receptů ze všech konců světa, od jednoduché česnekové polévky po oblíbený cibulový lívanec, klasickou omáčku ze šalotek nebo přílohu z marinovaného pórku. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.