Number of the records: 1  

Cukr a sůl - dva bílé jedy


  1.  Kushi, Michio, 1926-2014 - Author
    Olomouc : Votobia, 1997 - 202 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-7198-202-4
      Průchová, Jarmila, - Translator - Author of introduction   Márová, Jiřina - Translator
     životospráva  terapie  diabetes mellitus  hypoglykémie
     příručky
    Call numberC 288.685/1
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Cukr a sůl - dva bílé jedy
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 288.685/1   

    Title statementCukr a sůl - dva bílé jedy : přirozený přístup k diabetu a hypoglykemii. Díl 1, Teorie / Michio Kushi ; [z angličtiny přeložily Jiřina Márová a Jarmila Průchová ; úvod a doslov Jarmila Průchová]
    Portion of titleTeorie
    Main entry-name Kushi, Michio, 1926-2014 (Author)
    Issue dataOlomouc : Votobia, 1997
    Phys.des.202 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-7198-202-4
    National bibl. num.cnb000205140
    Internal Bibliographies/Indexes NoteBibliogr.
    OriginalNatural approach: Diabete and hypoglycemia
    Another responsib. Průchová, Jarmila, 1928- (Translator) (Author of introduction)
    Márová, Jiřina (Translator)
    Subj. Headings životospráva * terapie * diabetes mellitus * hypoglykémie
    Form, Genre příručky
    Conspect616 - Patologie. Klinická medicína
    UDC 613 , 616-08 , 616.379-008.64 , 616.153.454 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Cukr a sůl - dva bílé jedy
    Diabetes a hypoglykemie jsou choroby způsobené poruchami metabolismu glukózy a přímo souvisejí s moderním způsobem stravování. Spolu s rakovinou a chorobami kardiovaskulárního systému patří do skupiny degenerativních onemocnění, která doprovázejí současný životní styl. Tato kniha ukazuje možnou cestu k uzdravení - znovunastolení rovnováhy v organismu - makrobiotiku. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.