Number of the records: 1  

Běh na lyžích


  1.  Soumar, Libor, 1969- - Author
    1. vyd. - Praha : Grada, 2001 - 130 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-247-0015-8
      Bolek, Emil, - Author
     sportovní trénink  běh na lyžích  lyže  sportovní potřeby
     příručky
    Call numberC 299.496
    Umístění 796.92/.95 - Sporty na sněhu. Lyžování. Snowboarding
    Běh na lyžích
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 299.496   
    Lidická ( studovna ) jen prezenčněC 299.496 v1   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 299.496 a   

    Title statementBěh na lyžích : výbava, technická průprava, klasika, bruslení / Libor Soumar, Emil Bolek
    Main entry-name Soumar, Libor, 1969- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2001
    Phys.des.130 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-247-0015-8
    National bibl. num.cnb000990407
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Bolek, Emil, 1950- (Author)
    Subj. Headings sportovní trénink * běh na lyžích * lyže * sportovní potřeby
    Form, Genre příručky
    Conspect796 - Sport. Hry. Tělesná cvičení
    UDC 796.02 , 796.015 , 796.922 , 796.92.022 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru796.92/.95 - Sporty na sněhu. Lyžování. Snowboarding
    Document kindBOOKS
    Běh na lyžích
    Nové vydání oblíbené publikace přináší kondičním i rekreačním sportovcům jednoduše a přehledně nejdůležitější informace o běhu na lyžích. Všem milovníkům bílé stopy autoři doporučí jaké si pořídit nejvhodnější vybavení a jak co nejlépe namazat, provedou technikou běhu na lyžích a jejím správným nácvikem, a to od základních prvků až po pokročilý klasický běh i bruslení. Součástí knihy jsou kapitoly o fyzické a kondiční přípravě, o vhodné výživě a pitném režimu, o regeneraci i prevenci úrazů a doplněny jsou i tréninkové programy pro kondiční běžce.. Přehledně členěný text je doprovázen mnoha instruktážními obrázky. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.