Number of the records: 1  

30 minut v kuchyni

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    186 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-88387-69-5
      Novák, Petr, - Redactor   Bartošová, Marie - Photographer
     jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 412.481
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    30 minut v kuchyni
    BranchPlaceInfoSignature
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 412.481 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 412.481   

    Title statement30 minut v kuchyni / autoři receptů - Tým 30 minut v kuchyni ; redaktor - Petr Novák ; fotografie receptů - Marie Bartošová
    Varying form of titleTřicet minut v kuchyni
    Main entry-corp. 30 minut v kuchyni (tým autorů) (Author)
    PublicationPraha : VERDON CAPITE s.r.o., [2023]
    Copyright notice date©2023
    Phys.des.186 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-88387-69-5 Kč 499.00
    National bibl. num.cnb003500798
    NoteObálkový podnázev: chutně, snadno a bez námahy, aneb, více než 80 receptů, se kterými si v kuchyni odpočinete. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Novák, Petr, 1994- (Redactor)
    Bartošová, Marie (Photographer)
    Subj. Headings jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    30 minut v kuchyni
    Dlouho očekávané volné pokračování 30 minut v kuchyni je tu! Máte rádi jídlo, ale nebaví vás dřít v kuchyni? Nechcete trávit život mezi regály v obchodě ani u plotny? Nemáte bezedný rozpočet, ale chcete si dopřávat super jídlo za super ceny? Jste tu správně! A možná si k tomu ještě přidáte další spoustu pochval a porcí! Představujeme proto 80 receptů plných jedinečných, nejrychlejších a v podstatě dokonalých receptů z úplně běžných surovin pro úplně běžné strávníky. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.