Number of the records: 1  

Evropská vína v podmínkách české gastronomie


  1.  Doležal, Petr, 1961 duben 27.- - Author
    Nový Bydžov : Petr + Iva, [2003] - 117 s. : il., mapy ; 21 cm
    ISBN 80-902748-8-9
     vinařství  gastronomie  vinařské oblasti  víno
     informační publikace
    Title statementEvropská vína v podmínkách české gastronomie. Část V., Vína Rakouska / Petr Doležal
    Portion of titleVína Rakouska
    Main entry-name Doležal, Petr, 1961 duben 27.- (Author)
    Issue dataNový Bydžov : Petr + Iva, [2003]
    Phys.des.117 s. : il., mapy ; 21 cm
    ISBN80-902748-8-9
    National bibl. num.cnb001249186
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Subj. Headings vinařství * gastronomie - Česko * vinařské oblasti - Rakousko * víno - Rakousko
    Form, Genre informační publikace
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663.2 , 641/642 , 634.8.04 , 663.21/.22 , (437.3) , (436) , (036)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Patá část edice knih seznamující českou veřejnost s jednotlivými vinařskými zeměmi Evropy.tentokrát je věnována zemí Veltlínů a úžasnému historiskému odkazu Rakouska. Přehledně rozdělení a vysvětlení etiket a jakostních tříd vinařství, podoblastí a nejvýznamnějších vinařských specialit, řadí tuto knihu mezi vysoce ceněné knihy, určené všem milovníkům vín. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.