Number of the records: 1  

Domácí jogurt, tvaroh a sýr

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Bellersen Quirini, Cosima, 1960- - Author
    České vydání první - 144 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7541-265-2
      Kavinová, Alice - Translator
     mléčné výrobky  jogurt  tvaroh  sýry  domácí výroba
     kuchařské recepty
    Call numberC 399.057
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Domácí jogurt, tvaroh a sýr
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 24.05.2024)C 399.057   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 399.057 a   
    Suché Vrbné nedostupnýC 399.057 SV   

    Uniform title Joghurt, Quark und Käse. Česky
    Title statementDomácí jogurt, tvaroh a sýr / Cosima Bellersen Quirini
    Main entry-name Bellersen Quirini, Cosima, 1960- (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Vašut, 2021
    Phys.des.144 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7541-265-2 Kč 299.00
    National bibl. num.cnb003310354
    NotePřeloženo z němčiny, překladatelka u copyrightu: Alice Kavinová. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Kavinová, Alice (Translator)
    Subj. Headings mléčné výrobky * jogurt * tvaroh * sýry * domácí výroba
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 637.1/.3 , 637.146.34 , 637.356.2 , 637.3 , 334.714 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Document kindBOOKS
    Domácí jogurt, tvaroh a sýr
    Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty – bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat. Připravte si s její knihou své vlastní domácí mléčné výrobky – přírodní a lahodné. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.