Number of the records: 1  

Foodstyling

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Fišerová, Kateřina - Author
    1. vydání - 219 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-264-3339-2
     příprava jídel  aranžování jídel
     příručky  kuchařské recepty  obrazové publikace
    Call numberC 398.595
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Foodstyling
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 398.595   

    Title statementFoodstyling : jak ze zdánlivě obyčejných jídel vytvořit skvosty na talíři / Kateřina Fišerová
    Main entry-name Fišerová, Kateřina (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationV Brně : CPress, 2020
    Phys.des.219 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-264-3339-2 Kč 399,00
    National bibl. num.cnb003263185
    Subj. Headings příprava jídel * aranžování jídel
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty * obrazové publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 641.55-025.12 , (035) , (083.12) , (084.11)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Foodstyling
    Dozvíte se, jak zacházet s jednotlivými surovinami tak, aby vypadaly neodolatelně na talíři i na fotografii. Uvaříte a nastylizujete lahůdky podle třiceti receptů známých českých foodstylistů, fotografů a kuchařů, kteří v knize předvedli to nejlepší ze své práce. Každý recept je navíc navázán na některou významnou životní událost. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.