Number of the records: 1
Fišerová, Kateřina - Author
1. vydání - 219 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-264-3339-2
příprava jídel aranžování jídel
příručky kuchařské recepty obrazové publikaceCall number C 398.595 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Foodstyling : jak ze zdánlivě obyčejných jídel vytvořit skvosty na talíři / Kateřina Fišerová Main entry-name Fišerová, Kateřina (Author) Edition statement 1. vydání Publication V Brně : CPress, 2020 Phys.des. 219 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-264-3339-2 Kč 399,00 National bibl. num. cnb003263185 Subj. Headings příprava jídel * aranžování jídel Form, Genre příručky * kuchařské recepty * obrazové publikace Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , 641.55-025.12 , (035) , (083.12) , (084.11) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Dozvíte se, jak zacházet s jednotlivými surovinami tak, aby vypadaly neodolatelně na talíři i na fotografii. Uvaříte a nastylizujete lahůdky podle třiceti receptů známých českých foodstylistů, fotografů a kuchařů, kteří v knize předvedli to nejlepší ze své práce. Každý recept je navíc navázán na některou významnou životní událost. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1