Number of the records: 1  

Kváskové pečivo slané

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Bačíková, Hana - Author
    V Brně : H. Bačíková, 2014 - 66 s. : il. (převážně barev.) ; 20 cm
    ISBN 978-80-260-6126-7
     chléb  slané pečivo  kváskové pečivo
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 397.234
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Kváskové pečivo slané
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 31.05.2024)C 397.234   

    Title statementKváskové pečivo slané : kompletní průvodce kváskovým pečivem / Hana Bačíková
    Main entry-name Bačíková, Hana (Author)
    Issue dataV Brně : H. Bačíková, 2014
    Phys.des.66 s. : il. (převážně barev.) ; 20 cm
    ISBN978-80-260-6126-7
    National bibl. num.cnb002588817
    NoteNázev z obálky. Terminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings chléb * slané pečivo * kváskové pečivo
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 664.661/.664 , 664.66 , 664.66:664.654.1 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Kváskové pečivo slané
    Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické veřejnosti, turistům, také i dietologům, firmám, zaměstnancům, ale i studentům z oboru potravinářství a gastronomie, cestovním agenturám, kulinářským institucím, a spousty dalších. - návody, rady a popis vše o kvásku, vedení kvásku, založení kvásku - pozitivní účinky kváskového pečiva - srovnání kváskového pečiva a pečiva s droždím - nutriční složení a pozitiva pro lidský organismus - 21 receptů a spousty barevných fotografií a kreslených obrázků - mnoho dalších prozkoumaných informací a doporučení - může sloužit i jako publikace pro výuku Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.