Number of the records: 1  

Myslivecká kuchyně staročeská

  1. Title statementMyslivecká kuchyně staročeská
    Main entry-name Rozmarová, Olga Růžena (Author)
    PublicationPraha (Česko) : Dauphin, 2015
    ISBN978-80-727-2560-1
    Subj. Headings zvěřinová jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.54/.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Nejen pro čas honů, naháněk a lovů a nejen zvěřina ale i ryby a lesní plody pro všechny, kteří rádi vaří tradičně a krásně. Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i moravským přátelům lesních samot i plných kouřících mís, jejich chotím i hospodyňkám přinášíme knihu staročeských receptů jak chutnou krmi z darů našich hvozdů připraviti. Sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce. Více jak 1000 receptů doplněných dobovými rytinami, rejstříky a vysvětlivkami. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.