Number of the records: 1  

Bobky, šišky a jiná hovínka

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Davies, Nicola, 1958- - Author
    Druhé české vydání - 33 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
    ISBN 978-80-7529-870-6
      Layton, Neal - Illustrator   Kapic, Tomáš - Translator
     trus  ekologie živočichů
     populárně-naučné publikace  publikace pro děti
    Call numberB 58.635
    Umístění 591 - Obecná zoologie
    BranchPlaceInfoSignature
    Rožnov k vypůjčeníB 58.635 R   

    Title statementBobky, šišky a jiná hovínka : kniha o tom, o čem se většinou nemluví / Nicola Daviesová ; ilustrace Neal Layton
    Main entry-name Davies, Nicola, 1958- (Author)
    Edition statementDruhé české vydání
    PublicationPraha : Slovart, [2020]
    Phys.des.33 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
    ISBN978-80-7529-870-6 Kč 299,00
    National bibl. num.cnb003174271
    NoteZ angličtiny? přeložil Tomáš Kapic. Terminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Layton, Neal (Illustrator)
    Kapic, Tomáš (Translator)
    Subj. Headings trus * ekologie živočichů
    Form, Genre populárně-naučné publikace * publikace pro děti
    Conspect591 - Obecná zoologie
    0/9-053.2 - Literatura pro děti a mládež (naučná)
    UDC 591.149 , 591.5 , (0.062) , (0.053.2)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru591 - Obecná zoologie
    Document kindBOOKS
    Vyprávění o zvířecím trusu: jeho vzhled, vlastnosti, využití.Výkaly coby koncentrované zbytky přijaté potravy tvoří hlavní a jediné téma publikace. Autor se nejprve věnuje popisu fyzikálních vlastností (velikosti, barvě, konzistenci), poté signálům, jež exkrementy vysílají ostatní zvěři: informace o přítomnosti určitého druhu, přítomný zápach jako zákaz vstupu, komunikace pro osamělá zvířata, pomocí nichž se seznamují, či možná orientace v prostoru. Doplněno komiksovými obrázky a zajímavostmi k danému tématu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.