Number of the records: 1  

Jen ze 4 surovin

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Praha : Slovart, c2010 - 176 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7391-246-8
      Cooper, Mike - Photographer
     rychlá jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 391.384
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Jen ze 4 surovin
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do *19.04.2024)C 391.384   

    Title statementJen ze 4 surovin : [recepty na rychlá a jednoduchá jídla / fotografie Mike Cooper]
    Portion of titleRecepty na rychlá a jednoduchá jídla
    Issue dataPraha : Slovart, c2010
    Phys.des.176 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7391-246-8
    National bibl. num.cnb002120997
    NotePřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík. Kroužková vazba v pevných deskách
    OriginalJust 4 ingredients
    Another responsib. Cooper, Mike (Photographer)
    Subj. Headings rychlá jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.552 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Jen ze 4 surovin
    Pro mnohé z nás není vždy snadné najít čas na nakupování a vaření. Linda Doeserová však dokazuje, že příprava chutných a zdravých pokrmů nemusí být časově náročná. S pouhými čtyřmi surovinami dokážeme udělat nečekaně mnoho rozmanitých pokrmů snadno a během okamžiku. Při konečné úpravě pokrmů pomohou i inspirativní barevné fotografie. Pusťme se tedy do vaření a přesvědčme se sami, že vařit ze čtyř surovin je skutečně jednoduché! Vyzkoušíme třeba chřestovou polévku, lososa se sýrem a šunkou, hovězí na černém pivu, dušené jehněčí s bramborami, krůtí stehna s hořčicí, zapečená rajčata s lilky, slaný koláč se sýrem nebo pečená jablka se zázvorem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.