Number of the records: 1  

Dokonalý steak

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Polman, Marcus - Author
    [Praha] : Slovart, 2014 - 176 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN 978-80-7391-802-6
     hovězí maso  steaky  příprava jídel
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 393.281
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Dokonalý steak
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 06.05.2024)C 393.281   

    Title statementDokonalý steak : co potřebujete vědět o přípravě steaků / Marcus Polman
    Main entry-name Polman, Marcus (Author)
    Issue data[Praha] : Slovart, 2014
    Phys.des.176 s. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN978-80-7391-802-6
    National bibl. num.cnb002576623
    NotePřeloženo z holandštiny?. Obsahuje rejstřík
    Subj. Headings hovězí maso * steaky * příprava jídel
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 637.5'62 , 641.55: 637.5 , 641/642 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Dokonalý steak
    Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází, a o bourání masa na jatkách. Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa – autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.