Number of the records: 1  

Uchovávání úrody

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    82 stran : ilustrace (některé barevné) ; 21 cm
    ISBN 978-80-906852-3-9
    Klíč k soběstačnosti : edice permakulturních příruček ;
      Hauserová, Eva, - Editor
     konzervování potravin  skladování zemědělských plodin  permakultura
     příručky
    Call numberC 388.930
    Umístění 631 - Zemědělství
    Uchovávání úrody
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 20.05.2024)C 388.930   

    Title statementUchovávání úrody : tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle / editorka: Eva Hauserová
    PublicationBrno : Permakultura (CS), 2019
    Phys.des.82 stran : ilustrace (některé barevné) ; 21 cm
    ISBN978-80-906852-3-9
    National bibl. num.cnb003103340
    Edition Klíč k soběstačnosti ; 11
    Another responsib. Hauserová, Eva, 1954-2023 (Editor)
    Subj. Headings konzervování potravin * skladování zemědělských plodin * permakultura
    Form, Genre příručky
    Conspect631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    UDC 641/642 , 641.4 , 631.563.9 , 631.147:502.131.1 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru631 - Zemědělství
    Document kindBOOKS
    Uchovávání úrody
    Jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček.Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou, jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce, a řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.