Number of the records: 1  

Nová pizza

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Manfredi, Stefano, 1954- - Author
    247 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-7390-755-6
    Knihy Omega
      Jančíková, Anna - Translator
     pizzy
     kuchařské recepty
    Call numberB 57.488
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Nová pizza
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 57.488   

    Uniform title New pizza. Česky
    Title statementNová pizza : nová éra světově populárního jídla / Stefano Manfredi ; překlad Anna Jančíková
    Main entry-name Manfredi, Stefano, 1954- (Author)
    PublicationPraha : Dobrovský, 2018
    Phys.des.247 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-7390-755-6
    National bibl. num.cnb003059639
    Edition Knihy Omega (Dobrovský)
    NotePřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Jančíková, Anna (Translator)
    Subj. Headings pizzy
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56(=131.1) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Nová pizza
    Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým základem.Její kvalitu určuje kvalita mouky, těsta a dochucovacích ingrediencí. Oceněný šéfkuchař Stefano Manfredi nás ve své knize New Pizza vezme zpátky ke kořenům. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.