Number of the records: 1  

Pěstební postupy pro březové porosty 1. a 2. lesního vegetačního stupně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Novák, Jiří, 1971- - Author
    28 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7417-151-2
    Certifikované metodiky pro praxi Lesnický průvodce,
      Dušek, David, - Author   Kacálek, Dušan, - Author   Slodičák, Marian, - Author   Souček, Jiří, - Author
     bříza  pěstování lesa  výchova lesních porostů
     certifikované metodiky
    Call numberC 380.201
    Umístění 630 - Lesnictví
    Pěstební postupy pro březové porosty 1. a 2. lesního vegetačního stupně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 380.201   

    Title statementPěstební postupy pro březové porosty 1. a 2. lesního vegetačního stupně : certifikovaná metodika / Jiří Novák, David Dušek, Dušan Kacálek, Marian Slodičák, Jiří Souček
    Main entry-name Novák, Jiří, 1971- (Author)
    PublicationStrnady : Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i., 2017
    Phys.des.28 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7417-151-2
    National bibl. num.cnb002986205
    Ser.statement/add.entry Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti. Certifikovaná metodika pro praxi
    Edition Lesnický průvodce (Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti) ; 13/2017
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Language noteAnglická resumé
    Another responsib. Dušek, David, 1976- (Author)
    Kacálek, Dušan, 1971- (Author)
    Slodičák, Marian, 1951- (Author)
    Souček, Jiří, 1969- (Author)
    Subj. Headings bříza * pěstování lesa * výchova lesních porostů
    Form, Genre certifikované metodiky
    Conspect630 - Lesnictví
    UDC 582.632.1 , 630.2 , 630.24 , (083.744)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru630 - Lesnictví
    Document kindBOOKS
    Pěstební postupy pro březové porosty 1. a 2. lesního vegetačního stupně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.