Number of the records: 1  

Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Cuneo, Cinzia, 1956- - Author
    1. vydání - 223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-264-1806-1
      Laberge, Christiane, - Author of introduction   Trubačová, Dominika - Translator
     Alzheimerova choroba  neurodegenerativní onemocnění  dietní jídla  dietoterapie
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 377.557
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 377.557   

    Uniform title Mieux manger pour prévenir l'Alzheimer et d'autres maladies neurodégénératives. Česky
    Title statementJídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem / napsala Cinzia Cuneová ; předmluva od Christiane Labergeové ; překlad: Dominika Trubačová
    Main entry-name Cuneo, Cinzia, 1956- (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationBrno : CPress, 2018
    Phys.des.223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-264-1806-1 Kč 399,00
    National bibl. num.cnb002978661
    NotePřeloženo z francouzštiny
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Another responsib. Laberge, Christiane, 1953- (Author of introduction)
    Trubačová, Dominika (Translator)
    Subj. Headings Alzheimerova choroba * neurodegenerativní onemocnění * dietní jídla * dietoterapie
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 616.831-003.8+616.892/.894 , 616.8-003.8 , 641.56-056.24 , 615.874.2 , 613.2.03 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Document kindBOOKS
    Jídlem proti Alzheimerově chorobě a jiným neurodegenerativním nemocem
    Díky lékařským pokrokům dnes žijeme déle než kdy předtím, ale bohužel ne vždy v dobrém zdraví. Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Mnohé nedávné studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30?až 50?% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování. To hraje hlavní roli při zpomalení úpadku kognitivních funkcí, hlavně díky určitým fytonutrientům, vitamínům a lipidům mořského původu. Tato kniha vám umožní sestavit si jídelníček, díky němuž vás mozek zůstane dlouho mladý. A jako bonus si náramně pochutnáte. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.