Number of the records: 1  

Crème brûlée a panna cotta

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Sander, Jette - Author
    Vydání první - 126 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN 978-80-249-2976-7
      Kaczmarczyk, Iris - Photographer   Rada, Rudolf - Translator
     předkrmy  dezerty
     kuchařské recepty
    Call numberB 56.320
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Crème brûlée a panna cotta
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 56.320   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníB 56.320 a   

    Uniform title Crème brulée & Panna cotta. Česky
    Title statementCrème brûlée a panna cotta : svěží i hřejivé / Jette Sanderová ; fotografie Iris Kaczmarczyková ; z německého originálu Crème brulée & Panna cotta ... přeložil Rudolf Rada
    Main entry-name Sander, Jette (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Ikar, 2016
    Phys.des.126 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN978-80-249-2976-7
    National bibl. num.cnb002735687
    Another responsib. Kaczmarczyk, Iris (Photographer)
    Rada, Rudolf (Translator)
    Subj. Headings předkrmy * dezerty
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.822 , 641.85 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Crème brûlée a panna cotta
    Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.