Number of the records: 1  

Jak chutná dolce vita

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Galasso, Eleonora - Author
    304 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-7529-291-9
      Loftus, David - Photographer   Moravcová, Stanislava, - Translator
     gastronomie  italská jídla
     Řím (Itálie)
     črty  kuchařské recepty  fotografické publikace
    Call numberC 372.053
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Jak chutná dolce vita
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 372.053   

    Uniform title As the Romans do. Česky
    Title statementJak chutná dolce vita : klasické i moderní recepty z Říma / Eleonora Galassová ; fotografie David Loftus
    Main entry-name Galasso, Eleonora (Author)
    Publication[Praha] : Slovart, [2017]
    Copyright notice date©2017
    Phys.des.304 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-7529-291-9
    National bibl. num.cnb002885735
    NotePřeklad z angličtiny Stanislava Moravcová. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Loftus, David (Photographer)
    Moravcová, Stanislava, 1976- (Translator)
    Subj. Headings gastronomie - Itálie * italská jídla * Řím (Itálie)
    Form, Genre črty * kuchařské recepty * fotografické publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 641.568(450) , (450) , (0:82-4) , (083.12) , (084.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    Jak chutná dolce vita
    Řím – těžko bychom v Evropě hledali město víc prostoupené dějinami a tradicí. Jejich odraz se promítá i do pestrosti zdejšího jídla. Eleonora Galassová, italská novinářka, bloggerka a instagramová hvězda píšící o jídle, vás zavede do postranních uliček i paláců a seznámí vás se zvyky, společností a skrytými poklady tohoto Věčného města. Najdete tu recepty pro každou příležitost: od rychlých a poctivých snídaní a živých pokrmů al fresco až po improvizované, ale působivé občerstvení na party pro přátele a romantické večeře. Při listování knihou se bude opravdu těžké rozhodnout, co dřív z autentických římských jídel vyzkoušet: těstoviny zapékané s chřestem, pancettou a sýrem, mozzarellu v kočáře, dorádu v bramborové krustě, ricottovo-kokosové koule, římské pusinky s pomerančovou omáčkou, saltimboccu po římsku, dušeného králíka s hroznovým vínem a olivami. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.