Number of the records: 1  

Jeruzalém

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Ottolenghi, Yotam, 1968- - Author
    318 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cm
    ISBN 978-80-7529-203-2
      Tamimi, Sami, - Author   Eisenmannová, Dagmar, - Translator   Lovekin, Jonathan - Photographer   Hinton, Adam - Photographer
     jídla  národní jídla  gastronomie
     Jeruzalém
     kuchařské recepty  obrazové publikace
    Call numberB 56.042
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Jeruzalém
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 22.05.2024)B 56.042   

    Uniform title Jerusalem. Česky
    Title statementJeruzalém / Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi ; fotografie pokrmů Jonathan Lovekin, fotografie města Adam Hinton
    Main entry-name Ottolenghi, Yotam, 1968- (Author)
    Publication[Praha] : Slovart, [2016]
    Copyright notice date©2016
    Phys.des.318 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cm
    ISBN978-80-7529-203-2 Kč 499.00
    National bibl. num.cnb002865972
    NoteZ angličtiny přeložila Dagmar Eisenmannová. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Tamimi, Sami, 1968- (Author)
    Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Translator)
    Lovekin, Jonathan (Photographer)
    Hinton, Adam (Photographer)
    Subj. Headings jídla - Izrael * národní jídla - Izrael * gastronomie - Izrael * Jeruzalém
    Form, Genre kuchařské recepty * obrazové publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC (569.4) , 641.55 , 641/642 , 641.568 , (569.44) , (084.11) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Jeruzalém
    Kniha obsahuje 120 receptů na přípravu zajímavých pokrmů ze zeleniny, luštěnin i masa, ale i dezertů, vybraných autory na základě jejich preferencí chutí a zvyků při vaření a také vzpomínek na to, jak se vařilo v jejich širších rodinách. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.