Number of the records: 1  

Umění dobrého jídla

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hemsley, Jasmine - Author
    319 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-7529-260-5
      Hemsley, Melissa - Author   Janišová, Hana - Translator   Janiš, Viktor, - Translator
     racionální výživa  jídla  příprava jídel
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 369.902
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Umění dobrého jídla
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 369.902   

    Uniform title Art of eating well. Česky
    Title statementUmění dobrého jídla / Jasmine a Melissa Hemsleyovy ; z anglického originálu The art of eating well ... přeložili Hana a Viktor Janišovi
    Main entry-name Hemsley, Jasmine (Author)
    Publication[Praha] : Slovart, [2016]
    Copyright notice date©2016
    Phys.des.319 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-7529-260-5
    National bibl. num.cnb002859208
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Hemsley, Melissa (Author)
    Janišová, Hana (Translator)
    Janiš, Viktor, 1974- (Translator)
    Subj. Headings racionální výživa * jídla * příprava jídel
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 613.2 , 641.55 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Umění dobrého jídla
    Zdraví začíná zevnitř – přispěje k tomu i to, když jíte skutečné, průmyslově nezpracované a výživné jídlo, které vám umožní vést zdravější a aktivnější život. Z knihy sester Hemsleyových pochopíte, co je pro vaše tělo dobré. A můžete pak jednoduše změnit své návyky a vybrat si jídlo, které je lahodné a zároveň vám svědčí. Autorky na základě vlastních zkušeností a deseti let studia sepsaly základní pravidla, v nichž kombinují odvěké principy stravování s moderním dietetickým výzkumem. Ze svého bohatého repertoáru vyzkoušených receptů pak vybraly jednoduché předpisy pro domácí vaření od snídaní, polévek přes maso a ryby, přílohy, zeleninová jídla, saláty, dipy a zálivky až po pečené či nepečené dezerty a nápoje. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.