Number of the records: 1  

Rychlení cibulovin, hlíznatých květin a dřevin

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Kobza, František - Author
    1. vyd. - Praha : Grada, 2009 - 93 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-247-2619-9, ISBN 978-80-247-7750-4
    Česká zahrada ;
     cibulové okrasné rostliny  hlíznaté okrasné rostliny  okrasné dřeviny  rychlení rostlin
     příručky
    Umístění
    Rychlení cibulovin, hlíznatých květin a dřevin
    Title statementRychlení cibulovin, hlíznatých květin a dřevin / František Kobza
    Main entry-name Kobza, František (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2009
    Phys.des.93 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-247-2619-9
    978-80-247-7750-4
    National bibl. num.cnb001856154
    Edition Česká zahrada
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstříky
    Subj. Headings cibulové okrasné rostliny * hlíznaté okrasné rostliny * okrasné dřeviny * rychlení rostlin
    Form, Genre příručky
    Conspect635 - Zahrádkářství
    UDC 635.9.073 , 635.92.054 , 635.01.044 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Rychlení cibulovin, hlíznatých květin a dřevin
    Kvetoucí rostliny lákají svou krásou každého a může-li si je sám napěstovat a přivést k rozkvětu, je jeho radost i zážitek ještě silnější. A přitom je to tak jednoduché! Publikace seznamuje čtenáře nejen se sortimentem cibulovin a hlíznatých druhů květin, ale zahrnuje i základní informace o "chováníí" rostlin a jednoduchých postupech rychlení v domácích i nejmodernějších provozních podmínkách. Napoví,jak květiny narychlit i jak o ně pečovat, poslouží jako dobrý rádce zahrádkářům, studentům i praktikům ve výrobním zahradnictví. Doporučujeme ji každému, kdo má zájem se dozvědět něco nového nebo si prostě vyzdobit v zimě byt vlastními vypěstovanými květinami. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.