Number of the records: 1  

Domácí řeznická kuchařka

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Dušátko, Josef - Author
    3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress - 163 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
    ISBN 978-80-264-0995-3
     masitá jídla  uzeniny  uzení  konzervování masa  domácí zabijačka
     kuchařské recepty
    Call numberC 365.483
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Domácí řeznická kuchařka
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 365.483   

    Title statementDomácí řeznická kuchařka / Josef Dušátko
    Main entry-name Dušátko, Josef (Author)
    Edition statement3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress
    PublicationBrno : CPress, 2016
    Phys.des.163 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-264-0995-3 Kč 299.00
    National bibl. num.cnb002772506
    NoteObálkový podnázev: tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového
    Subj. Headings masitá jídla * uzeniny * uzení * konzervování masa * domácí zabijačka
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.5 , 641.55:637.523 , 637.5.034 , 664.8.035.3 , 637.5.033 , 664.91 , 637.513.11 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Domácí řeznická kuchařka
    Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také. Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty. Tato kniha je novým, aktualizovaným vydáním klasické Řeznické kuchařky autora Josefa Dušátka z roku 1991. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.